Over mij


Na veel omwegen richt ik me sinds kort weer op portretten en figuratief werk. 
Als kind tekende ik al veel “gezichten/koppen”-droedels, dus keer ik nu een beetje terug naar mijn roots.

Artistieke opleiding:

  • SLAC Leuven Schilderkunst Levend Model 
  • BKO Overijse Tekenen & Fotografie
  • ABKA Anderlecht Monumentale Schilderkunst

Hoe ga ik te werk? 

Na de zoektocht naar een beeld dat mij “triggert” (eigen fotomateriaal, kranten, tijdschriften) zet ik dat om in kleuren die naar mijn gevoel overeenstemmen met de intrinsieke sfeer. Het zijn zelden pure kleuren, meestal mengtinten & gedempte kleuren. 

Techniek: 

Figuratieve schilderijen in olie & acryl, op doek of paneel.
Portretten ook in houtskool of grafietpotlood op papier.

Actief lid van Art Tervuren (www.arttervuren.be).